maandag 4 april 2016

Hello,
Na terug op verplaatsing te zijn geweest heb ik terug Internet.
In het weekend deed iedereen met zijn gastgezin verschillende dingen. Ik ging shark cage diving en nadien de plaatselijke bezienswaardigheden bekijken. Ik kwam daar ook wat van onze leerlingen tegen. Het Diaz museum, de 500j oude postboom, de vuurtoren, de 'poort' waar laatstejaars met hun uniform in het water springen, ... Ik kreeg zaterdag avond een zeer lekker avondmaal in 'de vette mossel', een visrestaurant van een mama van 1 van de leerlingen.
Zondag mocht ik wat uitslapen en anderen gingen in het aquarium tss babyhaaien zwemmen. We vertrokken op 15u naar Oudsthoorn waar we voor het eerst de andere groep zouden terugzien en we daar ook zouden overnachten.
Het weerzien was zeer intens en leuk voor onze leerlingen. De accomodatie was niet top en de Zuidafrikaanse collega's hebben nog op het moment zelf iets anders gezocht. De leerlingen waren zeer tevreden met dit 'nieuwe' onderkomen.
Iedereen stelde zich voor en het was gezellig.
Wij hadden vandaag een drukke dag.
We gingen ontbijten op een farm, daar konden enkelen van ons op kamelen rijden.
Dan gingen we de cango caves in, indrukwekkende natuurlijke grotten.
Daarna gingen we op bezoek bij de struisvogelkwekerij. Daar konden we voederen, knuffelen en zelfs op de rug van een struisvogel rijden.
We gingen eten in het cango wildlife park. Daar kregen we een toffe rondleiding in het park en kregen we vele wilde dieren te zien. Nadien kon je bij verschillende dieren life op de foto, krokodillen cheetas, aapjes, ...
Na een 'baie lekkere' dag waren we terug welgekomen bij de gastgezinnen.
Tot de volgende!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten