maandag 28 maart 2016

Hallo allemaal,
Na twee dagen geen wifi, dit is hier blijkbaar normaal, heb ik terug Internet.
Dus vlug wat bijschrijven...
Zondag had iedereen nog zijn bezigheden met de familie. Het strand was een veel bezochte plaats. Sommigen hebben de kracht van de zon onderschat... hè mathieu?
Maandag ochtend zagen we elkaar allemaal terug. Iedereen had veel te vertellen en aan het enthousiasme te horen had iedereen het heel goed en waren ze allemaal zeer wel gekomen!
Vandaag gingen we naar Knynsa. Eerst deden we het elephant sanctuary waar we de olifanten van zeer dicht bij konden ervaren: zelf voederen en aanraken. Een prachtige belevenis.
We reden door naar het meer van Knynsa waar we op een boottocht 'fish and chips ' kregen. We gingen keken naar de 'two heads' van op de boot en nadien reden we deze naar boven waar we een prachtig zicht hadden op het meer en de oceaan.
De laatste stop vooraleer we terug naar Mosselbaai reden hadden we een korte stop in 'the garden of eden'. Een deel van het nog bestaande Zuidafrikaanse woud met vele verschillende boom en plantensoorten.
De terugrit was de max: de Belgen en de Zuid-Afrikanen zongen alleen en samen . Ze leerden elkaar ook wat plaatselijke songs.
Morgen staat er een dagje strand op het programma en de weersvoorspellingen beloven 28gr. Laat ons genieten!!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten