woensdag 30 maart 2016

Hier ben ik weer met nog een update van onze avonturen in Zuid-Afrika.
Gisteren was er een dag op het strand gepland en er was goed weer besteld, 28gr. Iedereen was van de partij en er werd gezwommen, met een surfboard gespeeld en ook wat in de zon 'gechilled', zoals ze het zelf graag verwoorden...
Na de middag ging iedereen zijn eigen weg: papa ophalen aan de luchthaven, met een golfkarretje de snelheidsbeperkingen negeren, wat inkopen gaan doen,.... ikzelf werd meegenomen naar het plaatselijk kknk-festival. Sommigen van de leerlingen gingen daar in het weekend al. Ik mocht daar de Zuid-Afrikaanse artiesten ontdekken en zelfs met hen op de foto gaan.
Vandaag moesten we vroeg uit de veren voor de toch naar Kaapstad. Zoals het hier nogal veel is mochten we hier een dik half uur wachten op de bus vooraleer we konden vertrekken.
Na een tochtje van 5u reden we eindelijk Capetown binnen. We verkenden de haven, aten samen en bezochten het aquarium ( wel spectaculair en de moeite) en ook het Nationaal Afrikaans museum.
We bezochten dan nog een typische mall waar we wat konden shoppen en nog iets gingen eten vooraleer we ons hotel voor 2 dagen gingen opzoeken.
We hebben hier wat regen gehad waardoor we de tafelberg nog niet op kunnen gaan zijn. Hopelijk hebben we morgen meer geluk!!
Thijs Clarysse



Geen opmerkingen:

Een reactie posten